top of page

Selülit Tedavisine LR Aloe Vera Desteği


lr aloe vera via selilüt tedavisi

LR Aloe Via ürünleri arasındaki LR Aloe Vera Düzenleyici Vücut Kremi içerisinde %30 aloe vera jeli, bio yeşil çay özü ve Legance® içermektedir. Legance® ciltte oluşan kalın yağ dokusunu inceltir. Cildin kaybettiği esnekliği ve pürüssüzlüğü kazandırır. Cilta daha saf ve yumuşak bir görünüm kazandırır.

Legance® nedir ?

Sederma tarafından üretilen bu etken multi kompleks, yağlı dokuda enflamasyonu ve ödemi azaltarak, bacak bölgesindeki kan dolaşımını aızlandırır. Damar hastalıkları uzmanlarının gözetiminde 27 kişinin katılımı ile gerçekleşen testlerde Legence etken maddesinin bacaklarda ve ayak bileklerinde incelme sağladığı görülmektedir. Kılcal damarlda ise büyük ölçüde azalma görülmektedir.

LR Aloe Vera Düzenleyici kremin kullanımı

LR Aloe Vera Düzenleyici Vücüt kreimi'ni selüliti olan kişiler ve bacaklarında kılcal damar problemi olanlarda kullanabilir. Diğer taraftan kılcal damara bağlı yorgunlukların giderilmesinde büyük fayda sağlamaktadır.

Krem günde 2 defa kullanılabilir. İster duş sırasında ister duştan sonra dairesel masaj yaparak bu işlem uygulanabilir.

LR Aloe Vera Düzenleyici bakım kremi aynı zamanda üst kol bölgesi içinde uygulanabilir Dermatest Enstitütisiin 2017 yılında yaptığı testlerde açıkça görülmüştür ki,

Ultrason ölçümlerinde;

%95 oranında daha iyi bir cilt yapısı meydana geldiği

%85 oranında daha sık, pürüzsüz ve elasitk bir yapının meydana geldiği

%70 oranında ise sıkılaşma meydana geldiği gözlemlenmiştir.

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page